Wat een raar jaar beleven we met z’n allen. Alles loopt anders dan van tevoren bedacht en verwacht. Zelf wilden we dit jaar ons 10-jarig bestaan op feestelijke wijze vieren, maar corona gooide roet in het eten.

Ik ben natuurlijk nog steeds trots op ons tweede lustrum, maar ik vind het belangrijker om samen met onze taaltrainers in te spelen op de veranderde maatschappij. Een maatschappij waarin iedereen zo veel mogelijk vanuit huis werkt én leert.

En al zeg ik het zelf, ik vind dat we daar goed in slagen. Onze online groepstrainingen op maat (voor incompany en open inschrijving) en individuele taaltrainingen op maat hebben een enorme vlucht genomen. Ook hebben we ons e-learningprogramma flink uitgebreid. De deelnemers zijn echt supertevreden. De beoordelingen op Klantenvertellen.nl en Springest.nl spreken boekdelen. Een groter cadeau had ik me dit lustrumjaar eigenlijk niet kunnen wensen. Ik wil onze cursisten dan ook hartelijk bedanken voor al hun positieve reacties.

In deze update hebben we plaats gemaakt voor een uitgebreid interview met de Griekse Anastasia, die drie reeksen van tien lessen Nederlands bij ons volgde. Zo hoor je het verhaal eens van de kant van een cursist. De organisatie waar zij werkt, was zo enthousiast over haar vorderingen dat ze haar online lessen in de tijd en op kosten van haar werkgever bij ons mocht volgen.

En als je na het lezen van het interview denkt: hm, zo’n vooruitgang wil ik ook wel boeken, dan hebben we verderop in dit bericht nog een kort en handig overzicht van de mogelijkheden. Uitgebreidere informatie over de taaltrainingen vind je op de site. Of je belt gewoon even als je meer wilt weten.

DNA Languages was altijd al gespecialiseerd in het ontwikkelen en geven van zakelijke maatwerktrainingen. Waar we in het begin voornamelijk individuele trainingen gaven, richten we ons de laatste jaren ook steeds meer op incompany groepstrainingen op maat. Daarnaast maken we steeds vaker gebruik van ons eigen e-learningprogramma. Zo sluit het lesmateriaal nog beter aan op de leerdoelen.

En hoe het eruitziet voor de toekomst? In deze rare tijd is dat moeilijk te voorspellen. Wat we zeker weten, is dat juist nu een goede en efficiënte communicatie van groot belang is. En dat taalvaardigheid daarvoor een vereiste is. Ook gaan we ervan uit dat we een groot deel van onze trainingen in de toekomst online blijven geven. De positieve feedback van onze deelnemers garandeert ons dat we ook in de toekomst onze klanten volledig van dienst kunnen zijn.

Veel leesplezier!

De Griekse Anastasia Chranioti over haar cursus Zakelijk Nederlands

Anastasia vond DNA Languages door te googelen op ‘zakelijk Nederlands’. Een aanbeveling had ze niet. ‘Na het bestuderen van de site wilde ik nog wat meer weten over het maatwerk. En tijdens een telefoongesprek kreeg ik meteen een goed gevoel. Ik zocht een training voor gevorderden, want ik had al verscheidene cursussen gedaan: onder andere cursussen voor studenten aan de TU Delft en aan de Erasmus Universiteit, privécursussen bij docenten en bij pensionado’s om te oefenen,’ aldus Anastasia Chranioti. ‘Maar na drie jaar was ik nog steeds niet tevreden.’  Lees meer

Onze online taaltrainingen en prijzen

In de huidige coronatijd volgen onze cursisten de taaltrainingen online. Deze trainingen zijn net zo interactief als de offline lessen. En tussen de trainingen door maken de cursisten gebruik van hun op maat gemaakte e-learningprogramma waarbij ze feedback krijgen van hun trainer. Dat bevalt heel goed. Het scheelt ook veel tijd omdat de reistijd naar de cursuslocatie is weggevallen. Zelfs vanuit het buitenland doe je gemakkelijk mee.

Wil je meer weten of meedoen aan een groepstraining met open inschrijving, een groepstraining voor je bedrijf of organisatie, of kies je liever voor een individuele training? Van alles is mogelijk.  Lees meer

Tot slot: ik wens je een goede spirit en gezondheid!

Hartelijke groet,

Anneke Siemons

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen