Onze online taaltrainingen en prijzen

In de huidige coronatijd volgen onze cursisten de taaltrainingen online. Deze trainingen zijn net zo interactief als de offline lessen. En tussen de trainingen door maken de cursisten gebruik van hun op maat gemaakte e-learningprogramma waarbij ze feedback krijgen van hun trainer. Dat bevalt heel goed. Het scheelt ook veel tijd omdat de reistijd naar de cursuslocatie is weggevallen. Zelfs vanuit het buitenland doe je gemakkelijk mee.

Wil je meer weten of meedoen aan een groepstraining met open inschrijving, een groepstraining voor je bedrijf of organisatie, of kies je liever voor een individuele training? Van alles is mogelijk.

Individuele taaltrainingen

We bieden individuele trainingen voor Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Voor zakelijk gebruik en voor toepassing in het dagelijks leven. Het contact met je taaltrainer is persoonlijk en interactief. Bovendien heb je toegang tot het specifiek voor jou gemaakte e-learningprogramma.

Voordat we beginnen, krijg je een intake waarin we je niveau vaststellen en je wensen en leerdoelen in kaart brengen. Vervolgens maken wij een programma helemaal voor jou op maat. We hanteren flexibele lestijden, afhankelijk van je mogelijkheden, en je bepaalt zelf je tempo. Alles online, maar voor 100% in contact met je persoonlijke taaltrainer.

Training PT 30: 20 uur (online) les en 10 uur e-learning à 2.178 euro (inclusief btw)

Training PT 45: 30 uur (online) les en 15 uur e-learning à 3.276 euro (inclusief btw)

Maatwerkgroepstrainingen voor bedrijven/organisaties

Deze taaltrainingen (voor Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans) maken we in overleg helemaal op maat voor je. Ze zijn geschikt voor alle niveaus.

Groepstrainingen met open inschrijving

Je kunt ook kiezen voor een groepstraining met open inschrijving (voor Nederlands en Engels). De groepsgrootte is klein (minimaal 4, maximaal 6 deelnemers). Zo ben je altijd verzekerd van voldoende aandacht. De trainingen vinden elke week plaats op een vaste werkdag en tijd, tussen 8.30 en 17 uur. Groepstrainingen met open inschrijving starten elk kwartaal (januari, april, juli en oktober). Er zit er zeker een bij die geschikt is voor jou, want ze zijn er voor verschillende niveaus (A0-A1, A1-A2, A2-B1 en B1-B2).

Groepstraining open inschrijving (Nederlands en Engels): 20 uur online les (10 sessies van 2 uur) en 15 uur e-learning à 605 euro p.p. (inclusief btw)

Onze cursisten over hun online taalcursus

‘We’ve had only one online session so far and I must say I was very happy with it. The connection was good and the dynamics that you use are very good. Good job so far!’
‘Are you satisfied with the lessons you had so far? (please clarify) “Yes, actually highly impressed with all the possibilities offered online and how fast the transformation has happened.”
‘Do you have suggestions for improvement? “No, the classes are already excellent.”’
‘It’s a new way of learning and I feel this way, we are utilizing your e-learning tools really well, like doing homework and tasks and submitting them for review. I notice that you ensure to keep the online class interactive and effective.’
‘Online training was erg goed, waarbij de trainer veel tijd nam om individuele wensen mee te nemen in de lessen. Begeleiding was goed en lessen werden met veel praktijkvoorbeelden ingevuld.’
‘Ik zag deze lessen bij de start als een verplichting, maar door de manier van lesgeven kreeg ik steeds meer plezier in de Engelse lessen. Michelle weet de lessen echt leuk te maken. Ze is een ware Zoom koningin en geeft zeer ontspannen les. Ik zal de maandagochtenden gaan missen!’
‘Online was dit heel goed te doen! Inhoudelijk zeer goed. Goede afwisseling grammatica en praktijk. Leerzame feedback. Met name veel doen/ spreken sprak mij erg aan. Goed luisteren naar de behoefte gedurende het gehele traject. Nuttige informatiedeling na elke les. Kortom, voldeed volleidg aan mijn behoefte. Was best intensief( mimimaal 1x pw) , nu naar maandelijkse cyclus om bij te houden.’

E-learning en online lessen: wat is het verschil?

Voor veel mensen is het niet duidelijk, maar er is een belangrijk verschil. Bij e-learning bepaal je zelf waar en wanneer je inlogt in een e-learning-omgeving. Daarin staat dan lesmateriaal voor je klaar. Bij een online training loggen jijzelf en je trainer gelijktijdig in en krijg je jouw persoonlijke training via een beeldbelsysteem (zoals bijvoorbeeld Zoom).

E-learning

In een e-learningprogramma maak je invuloefeningen, beantwoord je meerkeuzevragen of maak je een schrijf- of spreekopdracht. Ook vind je er teksten, luistermateriaal en filmpjes.

Veel aanbieders van taalcursussen maken gebruik van een standaard e-learningomgeving, maar bij DNA Languages maken we het e-learningprogramma helemaal voor jou op maat. Je taaltrainer ziet welk lesmateriaal je hebt bekeken of gemaakt, ziet wat je hebt ingevuld en geeft feedback. Je werkt zelfstandig.

Online training

Je krijgt een online training op het moment dat jij, je eventuele medecursisten en je taaltrainer tegelijkertijd zijn ingelogd. Eigenlijk is het net alsof jullie allemaal gelijktijdig in dezelfde trainingsruimte zitten, met dit verschil dat jullie niet fysiek bij elkaar zitten, maar wel virtueel. We hebben ervaren dat dit heel goed werkt. We maken de sessies even dynamisch en efficiënt als bij een offline training. De deelnemers zijn er dan ook heel tevreden over.

Meer informatie?

Formulier aanvraag
reCAPTCHA

Meer informatie?

Lees onze brochure
Formulier aanvraag
reCAPTCHA
Aanmelden nieuwsbrief Bel mij terug
Anneke Siemons - DNA Languages

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste taaltraining. Bel met onze trainingsadviseur Anneke Siemons en ontvang vrijblijvend een persoonlijk trainingsadvies op maat.

070-5121246

Waarom DnA languages?

100% maatwerk
Kleinschaligheid
Flexibiliteit
Interactieve en creatieve lesvormen
Communicatieve methode
Hoge effectiviteit
Alleen de allerbeste docenten
Met gegarandeerd succes

EN DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS…

8,9 10
DNA Languages
416 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen