Dé taaltrainer voor zakelijk succes

“Haal meer rendement uit uw Nederlandstalige contacten!”

Taalcursus Nederlands

Uw Nederlandstalige communicatie met collega’s en klanten optimaliseren?

Zakelijk Nederlands leren op een manier die u aanspreekt. Interactief, creatief, efficiënt en effectief. Dat kan bij DNA Languages. Individueel of in een groep, kleinschalig (maximaal acht personen) en helemaal afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Maatwerk dus, met speciaal voor uw situatie samengesteld cursusmateriaal op het gebied van zakelijke communicatie voor professionals. Alleen de beste, meest ervaren en enthousiaste docenten zijn goed genoeg voor u, vinden wij. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons altijd op de eerste plaats. We dompelen u helemaal onder in de Nederlandse taal en stoppen pas als het resultaat is bereikt.

Resultaat na uw taalcursus Nederlands

In onze cursus zakelijke communicatie voor professionals leert u effectief communiceren op de werkvloer en verbetert u uw communicatie met collega’s en klanten. U zult voortaan:

veel beter zakelijk Nederlands spreken
met veel meer gemak zakelijk telefoneren in het Nederlands
veel gemakkelijker vergaderen in het Nederlands
veel beter onderhandelen in het Nederlands
veel beter zakelijk Nederlands schrijven
de cultuur van de Nederlandstalige zakenwereld beter aanvoelen

Kortom, in deze cursus zakelijke communicatie voor professionals leert u effectief communiceren op de werkvloer en verbetert u uw communicatie met collega’s en klanten.

Hoe pakken wij dat aan?

Voorafgaand aan de taalcursus Nederlands houden we een persoonlijke intake. We stellen de doelstellingen en aandachtspunten vast. Dat doen we samen met u! Op basis van de intake ontwikkelen we uw Nederlandse taalcursus vervolgens helemaal op maat. Tijdens de training gaat u aan de slag met allerlei praktijkopdrachten, business games en training on the job, zoals bijvoorbeeld bij het onderdeel ‘zakelijk Nederlands schrijven’. En tijdens de taalcursus Nederlands blijven we naar u luisteren. Is onze taaltraining volgens uw verwachting? Moeten we iets bijstellen? Met veel persoonlijk contact en aandacht voor uw persoonlijke behoeften komen we samen tot een resultaat waarmee u uw communicatie op de werkvloer aanzienlijk verbetert.

Voor wie is deze taalcursus Nederlands?

Wilt u zakelijk Nederlands leren en bent u een hoogopgeleide en ambitieuze professional? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met gegarandeerd succes. Want we stoppen pas als het resultaat is bereikt.

Kies een trainingsvorm die bij u past

Bekijk de uitgebreide informatie over onze trainingsvormen:

  • Intensieve individuele taaltraining
  • Flexibele privétraining
  • Workshop
  • Groepstraining
  • Training schriftelijk communiceren
  • Incompanytraining
  • Skypeles

Meer informatie?

Brochure DNA Languages
Lees onze brochure Offerte aanvragen Aanmelden nieuwsbrief Bel mij terug

Anneke Siemons - DNA LanguagesWij helpen u graag bij het kiezen van de juiste taaltraining. Bel met onze trainingsadviseur Anneke Siemons en ontvang vrijblijvend een persoonlijk trainingsadvies op maat.

070-5121246

Waarom DnA languages?

100% maatwerk
Kleinschaligheid
Flexibiliteit
Interactieve en creatieve lesvormen
Communicatieve methode
Hoge effectiviteit
Alleen de allerbeste docenten
Met gegarandeerd succes

En dit zeggen anderen over ons…