Nederlands leren? Help uzelf en elkaar!

In de regio Den Haag wonen veel expats. Dat heeft in de eerste plaats natuurlijk te maken met het internationale karakter van de stad.

Maar ook het ruime aanbod van internationale scholen, de nabijheid van het strand, de aanwezigheid van stadse gemakken zoals winkels, horeca en allerlei andere uitgaansgelegenheden spelen een rol. De vestiging van ons kantoor in Den Haag is dan ook een bewuste keuze.

Een populaire wijk in Den Haag is het Statenkwartier met zijn mooie huizen in een aantrekkelijke omgeving. Hier wonen veel buitenlandse professionals. En daarom spelen de verschillende talen die hier gesproken worden een grote rol in het dagelijks leven. Want niet iedereen in deze buurt spreekt al Nederlands.

In de decemberuitgave van het wijkblad Statenkoerier staat een artikel van DNA Languages met handige tips voor iedereen die Nederlands wil leren en andersom ook voor mensen die hun buitenlandse buren willen helpen met de Nederlandse taal.

Zo kunnen we elkaar helpen en van elkaar leren. Is dat geen mooi voornemen voor dit nieuwe jaar? Communiceren en integreren, daar worden we allemaal beter van.

Nieuwsgierig naar de tips? Er is een Engelstalige en een Nederlandstalige versie van het artikel.

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen