We geven in dit nieuwe jaar een gratis maatwerktraining weg van 30 uur!

Verderop in dit nieuwsbericht vertel ik over het hoe, waarom en voor wie deze gratis taaltraining is bedoeld.

2022 is inmiddels een paar weken oud. Wat we ons met z’n allen in dit nieuwe jaar vast en zeker afvragen bij het plannen maken, is: mogen we weer op kantoor werken? Of zien we onze collega’s en relaties ook dit jaar voornamelijk in videocalls? Of gaan je plannen nog veel verder en ben je misschien op zoek naar een andere baan?

Zelf denk ik dat het hybride werken het nieuwe normaal wordt. Deels op kantoor, deels vanuit huis. Online communiceren is dus een blijvertje. Videocalls in plaats van elkaar in levenden lijve zien.

Maar met dat online communiceren mis je wel het grootste deel van de non-verbale communicatie. Daarom is goede verbale communicatie zo ontzettend belangrijk. En daar helpen we veel mensen bij. Dat doen we al jaren. Heel veel professionals wisten ons al te vinden. Met onze hulp leerden zij zelfverzekerder en krachtiger communiceren. Met collega’s en relaties. Of gewoon in het dagelijks leven, buiten het werk om.

Jezelf vloeiend uitdrukken. Jezelf helemaal op je gemak voelen. Je zelfverzekerd voelen in de Nederlandse, Engelse of een andere taal. Stel je eens voor hoe dat voelt. Maak je dan andere keuzes dan nu? Zullen er meer en betere kansen voor je openliggen?

Verrassing
Je vergroot je kansen met goede communicatie. In welk opzicht dan ook. En daarom geven wij een taaltraining Engels of Nederlands weg. Wij gunnen deze training aan iemand die hem echt nodig heeft. Om een baan te vinden, om promotie te maken of zich thuis te voelen. Degene die deze gratis taaltraining van ons krijgt, moet wel 100% gemotiveerd zijn en zich echt inzetten om vooruitgang te boeken.

We vragen je dus:

Ken jij, of ben jij, iemand die dit jaar graag een grote stap in zijn ontwikkeling zet? Laat het ons weten vóór 1 maart a.s. via onderstaande link. Wij sturen je dan de voorwaarden.

Stuur mij de voorwaarden voor een gratis maatwerktraining Engels of Nederlands van 30 uur (20 uur met taaltrainer + 10 uur e-learning).

Stuur info
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Ik ben enorm benieuwd naar de reacties. Wie maken we straks blij en helpen wij vooruit?

Tot slot wens ik je voor dit nieuwe jaar graag heel veel succes met de invulling van al je plannen. May all your dreams come true! En, zoals altijd, tot gauw.

Hartelijke groet,

Anneke Siemons

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen