Kom naar de verkiezing en stem mee!

Wie wordt op 16 juni aan het einde van een dagvullend programma uitgeroepen tot beste Supply Chain Manager 2016? Het gaat erom spannen. Er zijn drie genomineerden.

Elk serieus vakgebied verdient een eigen boegbeeld, dus ook supply-chainmanagement. Daarom organiseert Supply Chain Media samen met BLMC sinds 2008 jaarlijks de verkiezing van de Supply Chain Professional.

DNA Languages stelt als partner van deze verkiezing een prijs beschikbaar in de vorm van een zakelijke taaltraining van vier dagen. De winnaar kan kiezen voor onze taaltraining business English, zakelijk Duits, zakelijk Frans of kan besluiten zijn communicatieve vaardigheden te verbeteren met een van onze talrijke andere taaltrainingen.

Afgelopen jaar was Edgar Beers de winnaar van deze prijs, hij zegt het volgende over de taaltraining zakelijk Duits van DNA.

“DNA Languages gaf me vier volle dagen privéles. De inhoud was voor mij persoonlijk op maat gesneden via een gedegen intake, waarbij zowel mijn niveau als ambitie in kaart werden gebracht. Tijdens deze dagen werd er alleen maar Duits gesproken en kreeg ik speelsgewijs een mooie opbouw die mij hielp de taal ook echt te spreken. Ik zou deze training aanraden als je al een basiskennis hebt van een bepaalde taal en de wens hebt om het écht te leren spreken.”

Lees meer over de ervaringen van Edgar met DNA op de site van Supply Chain Management.

 

Finale Supply Chain Manager 2016

De finale van dit jaar vindt plaats op 16 juni 2016 van 10.00 tot 18.30 uur op de Spido-boot in Rotterdam. Tijdens verschillende korte sessies onder leiding van sponsorende experts voert u gesprekken met de genomineerden. En aan het eind van de dag stemt u mee om de winnaar aan te wijzen. Gedurende de gehele dag heeft u volop gelegenheid om te netwerken met collega-professionals.

Graag tot ziens op 16 juni a.s.!

Kijk voor meer informatie op www.supplychainmagazine.nl/finale-supply-chain-professional-verkiezing-2016.

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen