Dé taaltrainer voor zakelijk succes

“Communiceer effectief in een andere culturele omgeving!”

Ontvang onze nieuwsbrief

Workshop interculturele communicatie

Leer effectief communiceren in een internationale omgeving. Krijg beter inzicht in uw eigen cultuur en ontwikkel gevoel en begrip voor mensen met andere culturele achtergronden. Op een manier die u aanspreekt. Interactief, creatief, efficiënt en effectief. Voorkom misverstanden en onbedoelde beledigingen in uw verbale én non-verbale communicatie en profiteer van een groter zakelijk succes. Dat kan in de workshop die DNA Languages in samenwerking met The Culture Garden aanbiedt.

Alleen de beste, meest ervaren en enthousiaste docenten zijn goed genoeg voor u, vinden wij. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons altijd op de eerste plaats. Daarom hebben we voor deze workshop een zeer ervaren trainer die gewoond en gewerkt heeft in diverse landen.

Deze workshop bieden we aan in samenwerking met:

logo-culture-garden

Resultaat na uw workshop interculturele communicatie

Nadat u heeft meegedaan aan de workshop Interculturele communicatie…

begrijpt u veel beter wat uw gesprekspartner bedoelt doordat u beter luistert en observeert
voldoet u veel beter aan de verwachtingen van uw leidinggevende
is uw team aanzienlijk productiever door een effectievere samenwerking
gaat u veel makkelijker om met de uitdagingen van een andere culturele omgeving

Hoe pakken wij dat aan?

In een groep van vier tot twaalf deelnemers maken we u bewust van de onderliggende waarden van uw eigen cultuur en die van anderen. U krijgt inzicht in de verschillende reacties op dezelfde situaties en we behandelen diverse theoretisch modellen. Vervolgens gaan we met het geleerde aan de slag in nieuwe praktijksituaties. Ten slotte volgt een evaluatie en krijgt u nog extra tips. Met veel persoonlijk contact en aandacht voor uw persoonlijke behoeften komen we samen tot een resultaat waarmee u uw interculturele communicatie op de internationale werkvloer aanzienlijk verbetert.

Voor wie is deze workshop interculturele communicatie?

Werkt u in een internationale omgeving? Deze workshop is uitermate interessant voor iedereen die professioneel en succesvol wil samenwerken met collega’s of relaties met een andere culturele achtergrond.

Afhankelijk van de samenstelling van de groep wordt de workshop in het Nederlands of Engels gegeven.

Deze workshop staat momenteel niet in de planning.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen