We hebben een leuke, drukke en spannende tijd achter de rug. De dozen zijn inmiddels uitgepakt en we prijzen ons bijzonder gelukkig met onze fantastische nieuwe locatie. We starten het kersverse jaar in een mooi nieuw jasje.

Vanaf 1 januari 2016 zijn wij gehuisvest in Den Haag, in een schitterende wijk in 19e-eeuwse stijl: de Archipelbuurt, gelegen tussen het oude centrum van de stad en het strand. Onze taaltrainingen verzorgen wij vanuit een markant en statig rijksmonument van rond 1850. Op deze plek kunt u zich in alle rust concentreren op de taal van uw keuze.

In de omgeving vindt u historische gebouwen, winkels, romantische hofjes en kunt u wandelen over de prachtige begraafplaats waar veel beroemde Nederlanders hun laatste rustplaats kregen. Het wereldbekende Vredespaleis ligt op een steenworp afstand. Omdat vroeger veel oud-Indiëgangers (vergelijkbaar met de expats van nu) zich in de Archipelbuurt vestigden, ademt deze wijk nog steeds een Indische sfeer. Op een paar minuten lopen vanaf onze locatie ligt een klein, luxueus hotel . Het aanbod van restaurants in deze wijk is, naast authentiek Indisch, zeer divers.

Voel u welkom in ons prachtige pand aan de Nassaulaan in hofstad Den Haag. Onze locatie is uitstekend te bereiken per auto of openbaar vervoer. Uw auto parkeert u in de directe omgeving.

Het nieuwe adres van DNA Languages:

Nassauparc
Nassaulaan 13
2514 JS Den Haag

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen