TAALTRAINING OP MAAT VOOR WINNAAR SUPPLY CHAIN PROFESSIONAL 2017

Overdonderd, maar enorm blij en trots vanwege haar uitverkiezing tot Supply Chain Professional van het jaar nam winnares Anouk Wissink de jaarlijkse prijs van DNA Languages in ontvangst: een cheque voor een vierdaagse zakelijke taaltraining naar keuze uit handen van Anneke Siemons. Veel supply chain professionals opereren in een internationale omgeving, communiceren met buitenlandse collega’s, toeleveranciers en klanten.

Dan komt een goede beheersing van een vreemde taal goed van pas. ‘Waarschijnlijk wordt het zakelijk Engels,’ aldus een glunderende directeur Supply Chain & New Business bij Koninklijke Vezet.
De uitreiking vond plaats direct na de finale op woensdag 21 juni jl. aan boord van de Spido-boot James Cook, die door Rotterdam vaart. Naast de prijs van DNA Languages mocht de winnares nog meer prijzen in ontvangst nemen.

De verkiezing
De award voor de beste Supply Chain Professional van het jaar vond deze keer alweer voor de tiende keer plaats en blijkt een groot succes. Aan boord voerden supply chain-collega’s onder leiding van experts in het vakgebied, tijdens verschillende korte sessies, gesprekken met de genomineerden over hun belangrijkste uitdagingen in de praktijk. De finalisten werden gekozen nadat zij verschillende assessments hadden doorlopen.

Zakelijke taaltraining
De zakelijke taaltrainingen van DNA Languages, dus ook de prijs van Anouk Wissink, zijn altijd helemaal op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke behoeften van de cursist. Na een uitgebreide intake gaan we samen aan de slag met de beste, meest ervaren en enthousiaste taaltrainer. Als de training is afgerond, profiteert de cursist direct van een aanzienlijk betere beheersing van de vreemde taal van zijn keuze. Hij voelt zich voortaan een stuk zekerder tijdens zijn internationale communicatie op de werkvloer.

Meer weten?
Wilt u ook uw internationale zakelijke succes vergroten met een van onze zakelijke taaltrainingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans of Nederlands?
Neem contact met ons op. Onze trainingsadviseur Anneke Siemons geeft u graag vrijblijvend een persoonlijk trainingsadvies op maat.

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen