SUPPLY CHAIN PROFESSIONAL 2018 WINT PRIJS DNA LANGUAGES

Supply Chain Professional 2018 is Joost Donkers van FrieslandCampina. Na de finale in Fort Vechten op woensdag 20 juni jl. had DNA Languages de eer hem een prijs uit te reiken: een cheque voor een vierdaagse zakelijke taaltraining naar keuze of een workshop cultural awareness, uit handen van Anneke Siemons. Waarvoor Donkers kiest, is nog niet bekend. Maar zeker is dat hem een training staat te wachten die speciaal voor hem op maat is gemaakt.

De verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij drie supply chain professionals na een uitgebreid traject in de finale strijden om de zo felbegeerde titel. Want de prijs is niet alleen een persoonlijke overwinning, maar indirect ook zeker een die interessante deuren opent voor het bedrijf waar de winnaar werkzaam is. Dat wordt duidelijk als we afgaan op de woorden van de winnaar van vorig jaar, Anouk Wissink. Zij adviseerde Donkers om in te gaan op de vele uitnodigingen voor spreekbeurten en het delen van kennis. ‘Ik heb bij die gelegenheden veel leuke mensen ontmoet. De interactie met die mensen heeft tot nieuwe inzichten geleid, die ik weer heb kunnen gebruiken om onze eigen processen te verbeteren. Wat ik het afgelopen jaar heb geleerd: als je open naar buiten treedt, krijg je daar heel veel voor terug,’ aldus Wissink bij het overhandigen van de beker.

Het mag duidelijk zijn dat de prijs van DNA Languages daarbij goed van pas kan komen.

We feliciteren Joost Donkers nogmaals met het behalen van de prestigieuze titel en hopen hem binnenkort te verwelkomen voor het verzilveren van zijn prijs.

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen