SUPPLY CHAIN PROFESSIONAL 2017 VERZILVERT PRIJS

Onlangs heeft de winnares van de verkiezing Supply Chain Professional van het Jaar 2017, Anouk Wissink (operationeel directeur Koninklijke Vezet), haar prijs ingezet voor een van haar teamleden.

‘Hij zou net beginnen met een nieuwe Belgische, Franssprekende klant en het was erg leuk om te zien hoe positief hij was over de cursus,’ zo liet zij ons weten. Ze sloot haar bericht af met een compliment waar we blij mee zijn: ‘Gezien het enthousiasme en de toepassing van mijn teamlid beveel ik DNA Languages zeker aan voor het volgen een goede talencursus!’

De persoonlijke feedback van haar teamlid stuurde zij mee en leest u hieronder:

‘Ik heb de taalcursus Frans bij DNA Languages als zeer prettig ervaren. De lesinrichting en begeleiding waren goed, waardoor ik deze voor mij nog vrij onbekende taal mij snel eigen kon maken.

Tijdens de lessen was er veel afwisseling in lesstof. Door een goede afwisseling van grammatica met dialogen kon ik de concentratie goed vasthouden.

In mijn dagelijks werk kan ik de opgedane ervaring met de Franse taal goed toepassen om te communiceren met onze Franstalige klant. Het helpt mij om sneller e-mails te kunnen begrijpen en ook te kunnen versturen, alsmede voor het telefonisch contact.’

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen