Nederlandse taal leren voor succesvol zakendoen
Hoe pakt u dat aan?

Wilt u succesvol zakendoen in Nederland? Beter communiceren met uw collega’s, gemakkelijker telefoongesprekken voeren in het Nederlands, uw onderhandelingspositie versterken of nog meer? Kortom, wilt u de Nederlandse taal leren? Voor uw zakelijk succes in Nederland is dat een eerste vereiste.

Hoe pakt u zoiets aan? Uiteraard kiest u voor een methode waarmee u de Nederlandse taal efficiënt en in korte tijd leert. Een resultaatgerichte taaltraining. Het liefst helemaal toegespitst op uw persoonlijke situatie en gegeven door native speakers. De keuze is aan u.

 

Nederlandse taal leren met een paar handige tips

Een aantal nuttige tips bij het leren van een vreemde taal zetten we hier voor u op een rijtje. Als ondersteuning bij de taaltraining die u kiest. Het best combineert u een en ander om tot een succesvol resultaat te komen.

  1. Durf! Dit is de allerbelangrijkste tip. Durf fouten te maken, lach erom en leer ervan. Door te doen, leert u het snelst.
  2. Leer nieuwe woorden uit uw hoofd. Er zijn boeken met de meestgebruikte woorden in het Nederlands, zogenaamde frequentiewoordenboeken. Met zo’n 500 woorden in uw hoofd komt u al een heel eind. En de betekenis van woorden die u niet kent, haalt u vaak uit de context. Leer ook de belangrijkste werkwoorden te vervoegen.
  3. Praat zo veel mogelijk met native speakers.
  4. Lees kranten en tijdschriften.
  5. Kijk televisie en luister naar de radio.
  6. Bent u onderweg, maak gebruik van uw reistijd. Oefen hardop als dat kan. Zo hoort u zichzelf, verbetert u uw uitspraak en slaat u het geleerde beter op. Door zinnen te herhalen, slaat u ze op in uw brein, ook grammaticaal. Vervolgens kunt u de woorden gemakkelijk vervangen door andere. Op die manier fabriceert u snel een nieuwe zin.
  7. Gebruik apps.

Efficiënt en slim studeren, daar komt het op neer. Je helemaal onderdompelen in de Nederlandse taal. De taaltrainers van DNA Languages hanteren een effectieve en snelle methode, helemaal op maat. Deze methode helpt u om makkelijker en doeltreffender te communiceren in de Nederlandse taal, af en toe met een beetje humor erbij. De Nederlandse taal leren is leuk!

 

Direct uw Nederlands verbeteren?

Bent u van plan om deze zomer uw Nederlandse taal te verbeteren? Bekijk onze taalcursussen Nederlands of download de brochure.

Are you planning on improving your Dutch this summer? Take a look at our Dutch language courses!

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen