En het is alweer december. Het jaar is omgevlogen. En wat voor een jaar was het! De wereld kwam op zijn kop te staan. Op verschillende manieren.

Voor DNA Languages was 2022 het jaar van de uitdagingen. De lockdowns werden opgeheven, zodat veel mensen weer op kantoor gingen werken. Meestal twee dagen per week, soms meer en soms minder. En soms op vaste dagen, maar soms ook niet. Het plannen van een training werd daarom een flinke puzzel. Welk dagdeel, of welk tijdstip sluit het best aan op ieders agenda? En hoe zorgen we toch voor een succesvolle training, als een of meerdere deelnemers de training niet fysiek maar online volgen? Gelukkig is onze Marleen een kei, en lukt het haar iedere keer weer om een rooster te maken dat voor iedereen haalbaar is. En onze trainers, die zijn inmiddels zeer ervaren in het geven van hybride trainingen.

Het einde van het jaar is ook het moment van vooruitkijken. En ik kan alvast verklappen dat we bezig zijn met leuke plannen! In 2023 lanceren we namelijk een nieuw programma. Een programma dat speciaal bedoeld is voor iedereen die al wel (een beetje) Nederlands of Engels spreekt, maar niet genoeg gelegenheid krijgt om te oefenen. Want daar zit bij veel mensen de bottleneck.

Een taal leer je vooral door te doen, dus door in de praktijk te oefenen. In een veilige omgeving, een omgeving waar je fouten mag maken. Zo bouw je het zelfvertrouwen op om de taal te gebruiken. En als je dat zelfvertrouwen eenmaal hebt, gaat er een wereld voor je open. Niet alleen voel je je dan fijner, omdat je minder stress ervaart als je de taal spreekt. Maar ook geeft het je allerlei kansen: je komt in aanmerking voor een nieuwe baan of een promotie, je versterkt de band met je collega’s of businesspartners of je maakt misschien wel nieuwe vrienden. Hoe zou dat voor jou zijn?

Ons nieuwe programma zit zo in elkaar dat je zelfvertrouwen gegarandeerd die boost krijgt die je nodig hebt. Hoe dat programma eruitziet? Daarover vertel ik je meer in de volgende nieuwsbrief.

Maar wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden van dit nieuwe programma, stuur me dan even een mailtje of bel me gerust op 070-5121246.

Voor nu wens ik je heel gezellige en fijne feestdagen en alvast een heel gelukkig, gezond en succesvol 2023!

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen