Staat het leren of verbeteren van een vreemde taal op je lijstje voor 2022, dan heb ik goed nieuws voor je. Lees gauw verder.

Zeker als je in een internationaal bedrijf werkt of je communicatie met internationale klanten wil verbeteren, doe je met je voornemen een slimme zet.

Of twijfel je nog en vraag je je af of het leren of verbeteren van een taal wel haalbaar is? Want googel maar eens. Dan kom je erachter dat zoiets normaal honderden uren kost. En naarmate je taalniveau stijgt, heb je meer inspanning nodig om het volgende niveau te bereiken. Best lastig als je dat moet inpassen in je beschikbare tijd.

Gebrek aan tijd? Zo lossen we dat op

Want doordat we onze trainingen helemaal op maat maken en de huiswerkopdrachten bestaan uit taken die je toch al moest doen, kunnen we het aantal uren enorm comprimeren. Zo snijdt het mes aan twee kanten: het werk gaat door en tegelijkertijd verbeter je je taalvaardigheid.

Bovendien geven we je talloze tips en tricks waarmee je het leren van de nieuwe taal kunt inpassen in je dagelijks leven, zonder dat het veel extra tijd kost.

De snelheid waarmee je vooruitgang boekt, hangt af van een aantal factoren. Ik noem er een paar:

  • je huidige taalniveau;
  • je motivatie en inzet;
  • je moedertaal;
  • de taal van jouw keuze; Nederlands en Engels zijn bijvoorbeeld nauwer aan elkaar verwant dan aan Spaans. En hoe nauwer zo’n verwantschap tussen de vreemde taal en je moedertaal, des te makkelijker en sneller je die vreemde taal leert of verbetert;
  • de mate waarin je in contact bent met de taal die je leert. Bij DNA Languages maken wij vooraf altijd een inschatting van de benodigde tijd om het afgesproken leerdoel te behalen. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Kies je voor een van onze taaltrainingen?

Dan maken we na een persoonlijk gesprek en een uitgebreide analyse een plan van aanpak. Voor jou, jouw afdeling of de hele organisatie. Een realistisch plan met goed haalbare doelen binnen een afgesproken tijdspad.

We kunnen je ook adviseren bij het maken van afspraken tussen werknemer en werkgever. Wie betaalt? In wiens tijd valt de training? Wat is gebruikelijk?

Ga jij jouw goede voornemen waarmaken in 2022?

En wil je meer weten?

Bekijk onze site of bel mij direct op 070 5121246 en maak een afspraak. Ik geef je graag vrijblijvend meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Anneke Siemons

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen