Heeft u een training bij ons gevolgd? En heeft u al een review achtergelaten op Springest.nl?

www.springest.nl/dna-languages#ervaring-invoeren

‘De Beste Opleider van Nederland 2019’

Voor de zesde keer op rij wordt De Beste Opleider van Nederland-verkiezing gehouden. Deelnemers laten ervaringen achter op Springest en op basis hiervan wordt de beste opleider van Nederland gekozen. Uiteraard hopen we hoge ogen te gooien met onze reviews.

Win een gratis Skype-les

Onder elke 50 reviews verloten wij een gratis Skype-les van 1,5 uur. Dus wilt u uw kennis opfrissen, bepaalde vaardigheden extra oefenen of uw presentatie in de doeltaal aan ons voorleggen? Vanuit uw eigen werkplek en op een tijd die u goed uitkomt? Laat dan snel uw review achter. Wie weet ontvangt u binnenkort onze gratis training.

Springest doneert 1 euro per review aan het goede doel

Met uw review helpt u niet alleen toekomstige deelnemers bij het maken van de slimste keuze en maakt u kans op een gratis Skype-les, maar doneert u indirect ook € 1,- aan Stichting Edukans. Deze stichting zet zich in voor goed onderwijs in ontwikkelingslanden. Tot nu toe zijn er al meer dan 10.000 ervaringen geplaatst op Springest. Met de donatie van Springest steunt Stichting Edukans een basisschool in Oeganda.

Een snelle review op Springest.nl geeft u zo

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen