Engels leren in je eentje of toch liever samen?

Stel: je bedrijf is overgenomen door een internationale holding. Klanten of collega’s komen steeds vaker uit het buitenland. Of een voor jou belangrijke afdeling is verplaatst naar het buitenland.

Met andere woorden: je communiceert steeds vaker in het Engels. Maar echt lekker gaat dat niet. Want je komt minder goed uit je woorden dan je wilt, elk gesprek kost je de nodige zweetdruppels en je voelt je vaak onzeker. En dat, terwijl je in het Nederlands juist een vlotte babbel hebt. Dat wil je in het Engels natuurlijk ook. Daarom loop je al een tijdje met het idee om iets te doen aan je Engels. Maar hoe pak je dat aan? En welke training past het beste bij jou?

Als jij met het idee rondloopt om je Engels te verbeteren, dan zijn er vast collega’s die dat ook willen. Is het dan niet fijn om samen een training te volgen? Want weet je dat het veel voordelen heeft als je samen met je team of andere directe collega’s leert?

Voordelen van samen leren

Samen aan de slag gaan motiveert. Jullie helpen en stimuleren elkaar als jullie samen oefenen;

  • je leert niet alleen mét, maar ook ván elkaar;
  • het is goed voor je zelfvertrouwen als je ziet dat jouw collega’s ook worstelen met bepaalde zaken;
  • de training is helemaal op maat gemaakt voor jullie team;
  • samen leren is veel gezelliger en dynamischer;
  • na de training houden jullie elkaar scherp;
  • en last but not least: het is goedkoper.

Ook als je in een groep leert, is er nog steeds ruimte voor individuele aandacht.

Wat onze klanten zeggen?

“Ontzettend fijne, prettige, vriendelijke en betrokken docente. De lessen zijn leerzaam en erg interactief. Je oefent en traint veel met elkaar tijdens de les. De groep is klein, waardoor er ook persoonlijke aandacht is voor uitleg wanneer nodig.”

“Vooraf wordt met je besproken waar je ontwikkelpunten liggen. Zo wordt de cursus dus (deels) afgestemd op jou. Erg belangrijk, want iedereen heeft andere ontwikkelpunten.”

“Ik heb erg veel plezier beleefd aan de training Business English van DNA Languages. Het spreken en oefenen in een kleine groep werkt heel goed. We hebben veel praktijkvoorbeelden geoefend. Ook volop aandacht besteed aan grammatica en vooral de manier waarop je iets zegt.”

“Een erg goede cursus! Het niveau is goed afgestemd op de cursisten, waardoor de oefeningen leuk en interessant zijn. Veel geleerd van deze cursus! Zeker een aanrader voor iedereen die moeite heeft met business English.”

“De lessen waren erg leuk, interactief, goed lesmateriaal en voldoende pauzes. Ook de extra materialen die op ons werk betrekking hadden, zijn waardevol.”

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen