Voordat velen van jullie de koffers, rugzakken en tassen inpakken en jezelf op standje ‘zomer’ zetten voor de broodnodige ontspanning, breng ik jullie gauw nog even op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij DNA Languages. Doe er je voordeel mee.

In dit bericht informeren we je over:

  • Neurolanguage Coaching®, onze nieuwe, spectaculaire en baanbrekende methode voor het leren van een vreemde taal;
  • onze pas opgezette helpdesk waarvan je gebruik kunt maken als je een paar uurtjes hulp nodig hebt;
  • de laatste versoepeling van de coronaregels en wat dat voor jou en voor ons betekent.

Neurolanguage Coaching®

Tussen alle online lessen door hebben we ons in de coronatijd bijgeschoold. We zijn nu officieel gecertificeerd als Neurolanguage Coach®. In Nederland is dit een nieuwe manier van taalcoaching, ontwikkeld op wetenschappelijke basis. We zijn in ons land een van de eersten die de methode aanbieden. Deze aanpak heeft zich in het buitenland al bewezen als een bijzonder effectieve methode voor taalverwerving. Dat komt doordat dit taalcoachingsprogramma gebruikmaakt van de beste persoonlijke leereigenschappen van de cursist. Het doel: versneld leren van een nieuwe taal.

Als gecertificeerd coach begeleiden we je bij het leren van de taal van jouw keuze onder leeromstandigheden die het meest effectief zijn voor jouw specifieke brein. Dat scheelt je tijd en geld en is bovendien efficiënter en duurzamer dan de klassieke methoden van taalverwerving. En doordat we werken met casussen uit jouw dagelijkse praktijk, beklijft alles veel beter en sneller. Samen zorgen we ervoor dat je goed gemotiveerd blijft, zodat je optimale resultaten behaalt.

Neurolanguage Coaching® is ontwikkeld door Rachel Marie Paling en is geaccrediteerd door de International Coaching Federation (ICF). De methode maakt gebruik van de kennis uit de neurowetenschappen, gecombineerd met inzichten over het leren van een vreemde taal en coachingselementen.

Hier vind je alle informatie over Neurolanguage Coaching®.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een gratis eerste sessie? Bel of mail mij direct. Ik geef je graag vrijblijvend meer informatie.

Helpdesk

Een ander nieuwtje is dat we een helpdesk hebben opgezet. Hier kun je terecht voor een paar uurtjes specifieke begeleiding in een van de talen die we aanbieden. Dus, heb je hulp nodig bij het schrijven van een sollicitatiebrief, een rapport of bij de voorbereiding van een belangrijke meeting, presentatie of iets anders? Maak dan gebruik van onze helpdesk. Het voordeel is dat je niet meteen een hele training hoeft te volgen. Dat scheelt tijd en geld.

De helpdesk is ook interessant voor ex-cursisten die af en toe nog een steuntje in de rug nodig hebben. Aarzel niet en neem contact op met onze helpdesk. Of boek direct een gratis sessie van een halfuur.

Versoepelingen, op weg naar ‘het oude normaal’

Met de gunstige coronacijfers van de laatste tijd geeft de overheid ons steeds meer ruimte om te functioneren als voorheen. En dat biedt perspectief. Hebben we gedurende de hele coronatijd voornamelijk gezoomd, geskypet en elkaar op andere manieren online ontmoet, nu kunnen we elkaar weer gewoon fysiek bezoeken. Dat betekent dat je onze trainingen weer op locatie kunt volgen. Of dat nou bij jou thuis is, incompany of op onze eigen locatie, maakt niet uit. Jij kiest. We geven individuele lessen en groepslessen. Voorlopig houden we ons wel aan de basisregels, dus ook aan de anderhalve meter afstand. Onze online lessen blijven we ook gewoon aanbieden. Kortom, voor elk wat wils.

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen