Een taaltraining? Sorry, geen tijd voor!

Wat? Je hebt geen tijd voor het leren van een nieuwe taal? Kom op, lees even verder en ontdek hoe je tijd bespaart doordat je een nieuwe taal leert én je tegelijkertijd bezighoudt met je werk. Twee vliegen in één klap.

Je agenda staat waarschijnlijk vol afspraken. Je hebt meetings met collega’s of klanten of je werkt aan een project. En tussendoor kijkt die lange actielijst je de hele dag aan, verlangend naar je aandacht. Eigenlijk ben je al blij als je belangrijkste taken aan het eind van de dag min of meer af zijn en je planning nog klopt. Dus ook nog een taaltraining volgen? Dat kost echt te veel tijd. Denk je. Maar is dat echt zo?

Ook onze klanten hebben een bomvolle agenda. Maar met wat schuiven vinden ze elke week wel een gaatje voor hun taaltraining. En in het weekend of ‘s avonds oefenen ze een of twee uurtjes en consolideren zo de lesstof. En wat blijkt? Deze tijdsinvestering levert hun juist tijd op. Nu denk je vast: hoe dan? Ik leg het je verderop uit. Maar eerst even dit.

Onze taaltrainingen richten zich op situaties die mensen in hun werk tegenkomen. Wij helpen hen in die situaties gemakkelijker, sneller en zelfstandiger te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een e-mail of rapport in een voor jou vreemde taal. Hoe makkelijk is het als je die voortaan net zo snel schrijft als in je moedertaal. Zonder het tijdrovende opzoeken van woorden of zonder hulp van je collega. En hoe fijn is het als je aan de telefoon of in een overleg efficiënt en duidelijk je boodschap overbrengt en iedereen elkaar goed begrijpt. Zodat verder heen en weer communiceren niet meer nodig is.

En ja, het klopt: het volgen van een training kost tijd. Maar nu de door mij beloofde uitleg. Doordat we de training helemaal voor jou op maat maken, verlies je geen tijd aan zaken die voor jou niet van belang zijn. Sterker nog, in de training werken we aan zaken die toch al op je actielijst staan. Het voorbereiden van die presentatie in het Engels bijvoorbeeld, of het schrijven van die rapportage. Win-win dus! Bovendien organiseren we de training online of op jouw werkplek. Jij kiest. Zo verlies je geen reistijd.

Lijkt het je wat? En wil je meer weten? Bekijk dan onze site of bel mij direct op 070 5121246. Ik geef je graag meer informatie en je zit nergens aan vast.

Fijne dag en tot gauw.

Hartelijke groet,

Anneke Siemons

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen