DNA Languages scoort een 8,8 op klantenvertellen.nl

Stel: u bent op zoek naar een goede taaltrainer. U weet immers dat het beheersen van een vreemde taal u absoluut voordeel oplevert bij het zakendoen in een internationale werkomgeving.

Waar gaat u zoeken? Op internet natuurlijk, want daar zijn veel reviews te vinden van mensen die dergelijke trainingen hebben gevolgd.

Bij DNA Languages weten we dat die reviews heel belangrijk zijn in het keuzeproces dat u doormaakt. Daarom maken wij gebruik van de site klantenvertellen.nl. Deze partij is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Ze is met zo’n 13.000 klanten actief in ca. 32 branches en heeft een reviewrespons tot wel 76%. En daar heeft u wat aan, want zo vereenvoudigt u uw keuzeproces aanzienlijk. Met één druk op de knop filtert u de beste aanbieders eruit.

Maar ook voor onszelf biedt klantenvertellen.nl voordeel. Want omdat wij willen blijven leren en ons positief ontwikkelen, willen wij heel graag weten wat onze klanten van ons vinden. Daarom vragen wij hun actief naar hun mening.

Wilt u ook weten wat klanten van ons vinden? Ga dan eens naar klantenvertellen.nl en bekijk de ervaringen van onze klanten.

Heeft u al een training bij ons gevolgd, maar nog geen review achtergelaten? Dat kan alsnog op klantenvertellen.nl.

Wij zijn er trots op dat wij op klantenvertellen.nl worden beoordeeld met een 8,8 op basis van 214 beoordelingen. 98% beveelt ons aan.

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen