Zakelijke taaltraining naar keuze voor Supply Chain Professional 2016

En de winnaar is… Jeroen Eijsten van Compass Group. Hij mag zich niet alleen Supply Chain Professional van het jaar 2016 noemen, maar heeft daarmee ook de prijs gewonnen die dit jaar opnieuw werd overhandigd door Anneke Siemons van DNA Languages: een vierdaagse zakelijke taaltraining naar keuze. Voor welke taaltraining hij gaat kiezen, is nog even afwachten. ‘Italiaans vind ik privé interessant, maar zakelijk gezien heb ik misschien meer baat bij Engels,’ zo stelt Eijsten met een big smile op zijn gezicht.

 

Over de verkiezing

De finale van deze jaarlijks terugkerende verkiezing vond plaats op 16 juni aan boord van de Spido-boot James Cook in Rotterdam. Aan boord hadden supply-chain-collega’s, onder leiding van experts in het vakgebied, verschillende korte gesprekken met de drie finalisten over hun belangrijkste uitdagingen in de praktijk. Deze finalisten waren eerder gekozen nadat zij verschillende assessments hadden doorlopen. De winnaar werd aan het eind van het dagvullende programma bekendgemaakt.

 

Over de taaltraining

In 2015 was Edgar Beers de winnaar van deze prijs. Hij heeft de door hem gekozen zakelijke taaltraining Duits inmiddels te gelde gemaakt. Hij zegt hierover: ‘DNA Languages gaf me vier volle dagen privéles. De inhoud was voor mij persoonlijk op maat gesneden via een gedegen intake, waarbij zowel mijn niveau als ambitie in kaart werden gebracht. Tijdens deze dagen werd er alleen maar Duits gesproken en kreeg ik speelsgewijs een mooie opbouw die mij hielp de taal ook echt te spreken. Ik zou deze training aanraden als je al een basiskennis hebt van een bepaalde taal en de wens hebt om het écht te leren spreken.’

Lees meer over de ervaringen van Edgar met DNA op de site van Supply Chain Management.

 

Meer weten over onze zakelijke taaltrainingen? Neem dan contact met ons op, onze trainingsadviseur Anneke Siemons geeft u graag vrijblijvend een persoonlijk trainingsadvies op maat.

Comments are closed.

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen