Cursus engels Den Haag

Hier kun je alle Engelse cursussen in Den Haag vinden die we aanbieden bij DNA languages. We bieden zakelijk Engelse groepscursussen op maat, individuele Engelse cursussen op maat, financieel Engelse cursussen, juridisch Engelse cursussen, Engelse cursussen voor HR-managers, corporate Engelse cursus in Den Haag aan.

Neem contact op!

KIES EEN TRAININGSVORM DIE BIJ JE PAST

Bekijk de uitgebreide informatie over onze trainingsvormen:

Groepstraining op maat

 • Incompany
 • Op andere locatie

Individuele maatwerktraining

 • Flexibele privétraining
 • Intensieve privétraining
 • Skypetraining
Neem contact op!

Waarom een dnalanguages engels cursus?

Volg een cursus Engels in Den Haag  speciaal afgestemd op jouw wensen. Je bepaalt zelf tot op welk niveau je je taalvaardigheden wilt verbeteren en aan welke vaardigheden we het meeste aandacht besteden. Wil je bijvoorbeeld krachtiger overkomen tijdens een Engelstalige conference call of met meer gemak een vergadering leiden? Of wil je je presentaties eenvoudiger onder woorden brengen? Wij maken de training die bij je past.

Al onze Engelse groepscursussen worden gegeven in kleine groepen (4-8 studenten) en in een gezellige atmosfeer. Onze geweldige Engelse docenten zijn allemaal ‘native’ met ervaring en een informele maar professionele benadering.

Naast onze Engelse groepscursussen voor bedrijven bieden we ook privélessen  aan.

Incompany Engels training

Je bent op zoek naar een snelle en efficiӫnte cursus Engels incompany? Onze ervaren trainers verzorgen graag in-house trainingen in uw bedrijf in heel Nederland.

Jouw voordelen:

 • Hoge kwaliteit omdat wij uitsluitend met native speakers werken die ruime ervaring hebben in het verzorgen van trainingen Engels voor anderstaligen.
 • Aantrekkelijke tarieven: bekijk ons crisispakket – een pakket waarin we tegen verminderd tarief uw kennis op een hoger niveau kunnen brengen.
 • Geen wachttijden: je kunt meteen met je cursus beginnen.
slecht engels

Waarom onze Engels cursus in Den Haag?

 • Veel krachtiger overkomen bij je internationale gesprekspartners
 • Veel sneller je e-mails of rapport in zakelijk Engels schrijven
 • Ontspannen, effectief telefoneren en deelnemen aan conference calls gaat je een stuk beter af
 • Veel efficiënter vergaderen
 • Voor een presentatie in het Engels draai je je hand niet meer om
 • Beter onderling begrip bevordert de werksfeer
 • Vertrouwder met de cultuur van de Engelstalige zakenwereld
 • Het vergroten van jouw internationale inzetbaarheid

Cursus engels spreken Den Haag?

Wil jij zelfverzekerder Engels spreken en schrijven in een professionele omgeving? Volg de Engels cursus Den Haag en na afloop gaat het Engels jou een stuk gemakkelijker af.

De training Zakelijk Engels is een interactieve training waarbij je veel zelf aan de slag gaat. Vind je het lastig om de juiste woorden te vinden bij het schrijven van een Engelse e-mail? Heb je soms moeite bij het vinden van de juiste woorden tijdens een Engels telefoongesprek? Of lukt het niet altijd om op de juiste manier te schakelen tussen het Nederlands en het Engels? De Engels cursus Den Haag biedt uitkomst. Leer van onze instructeurs op Cambridge English niveau!

De taalcursus zakelijk Engels ontwikkelen we op aanvraag helemaal voor jou alleen. Afgestemd op jouw behoefte, jouw vakgebied en met gebruikmaking van jouw vakjargon. We vragen je als deelnemer een intake in te vullen, voorafgaand aan de training. Op basis van de intakes stelt onze trainer het programma samen en kun jij oefenen met herkenbaar materiaal en herkenbare situaties. Alle vaardigheden kunnen aan bod komen: schrijven, spreken, luisteren en lezen. Ook besteden we aandacht aan culturele verschillen, Dunglish, woordenschat en grammatica.

Neem contact op!

Cursus business engels Den Haag

Bij internationaal zakendoen is een goede beheersing van business Engels doorslaggevend. Leer vloeiend te spreken, je gedachten te verwoorden en je collega’s te overtuigen. Een cursus business Engels Den Haag bij DNA Languages wordt op maat gemaakt. Rekening houdend met jouw functie, jouw huidige taalniveau, doelstellingen en wensen wordt de cursus business Engels Den Haag samengesteld.

Neem contact op!

Meer informatie?

Brochure DNA Languages
Lees onze brochure Offerte aanvragen Aanmelden nieuwsbrief Bel mij terug

Anneke Siemons - DNA LanguagesWij helpen je graag bij het kiezen van de juiste taaltraining. Bel met onze trainingsadviseur Anneke Siemons en ontvang vrijblijvend een persoonlijk trainingsadvies op maat.

070-5121246

Waarom DnA languages?

100% maatwerk
Kleinschaligheid
Flexibiliteit
Interactieve en creatieve lesvormen
Communicatieve methode
Hoge effectiviteit
Alleen de allerbeste docenten
Met gegarandeerd succes

En dit zeggen anderen over ons…

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen