Dé taaltrainer voor zakelijk succes

Prachtige en bereikbare locatie

Onze locatie

Vanaf 1 januari 2016 zijn wij gehuisvest in Den Haag, in een schitterende wijk in 19e-eeuwse stijl: de Archipelbuurt, gelegen tussen het oude centrum van de stad en het strand. Onze taaltrainingen verzorgen wij vanuit een markant en statig rijksmonument van rond 1850. Op deze plek kunt u zich in alle rust concentreren op de taal van uw keuze.

In de omgeving vindt u historische gebouwen, winkels, romantische hofjes en kunt u wandelen over de prachtige begraafplaats waar veel beroemde Nederlanders hun laatste rustplaats kregen. Het wereldbekende Vredespaleis ligt op een steenworp afstand. Omdat vroeger veel oud-Indiëgangers (vergelijkbaar met de expats van nu) zich in de Archipelbuurt vestigden, ademt deze wijk nog steeds een Indische sfeer. Op een paar minuten lopen vanaf onze locatie ligt een klein, luxueus hotel . Het aanbod van restaurants in deze wijk is, naast authentiek Indisch, zeer divers.

Voel u welkom in ons prachtige pand aan het Nassauplein in hofstad Den Haag. Onze locatie is uitstekend te bereiken per auto of openbaar vervoer. Uw auto parkeert u in de directe omgeving.

Meer informatie?

Brochure DNA Languages
Lees onze brochure Offerte aanvragen Aanmelden nieuwsbrief Bel mij terug

Anneke Siemons - DNA LanguagesWij helpen u graag bij het kiezen van de juiste taaltraining. Bel met onze trainingsadviseur Anneke Siemons en ontvang vrijblijvend een persoonlijk trainingsadvies op maat.

070-5121246

Waarom DnA languages?

100% maatwerk
Kleinschaligheid
Flexibiliteit
Interactieve en creatieve lesvormen
Communicatieve methode
Hoge effectiviteit
Alleen de allerbeste docenten
Met gegarandeerd succes

En dit zeggen anderen over ons…

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 214 beoordelingen